never say never

något jag är grymt dålig på är att berätta för mina underbara vänner hur grymma dom verkligen är. ja, det är jag usel på. jag beter mig jättedåligt ibland, och dom står iaf kvar vid min sida. vilket bara äkta vänner gör.
jasmine (http://jjasminelundblad.blogg.se) som har vart där jämt, hon har varit den och är den som jag kan vända mig till jämt. jag kan verkligen prata med henne om allt, hon är så jävla bra. och alla minnen, dom är fina dom. den tjejen är grym, alla borde ha en sån som henne.
och sen erica (onceuponatime.beldo.se) som jag snart kännt i två år, två år fyllda med skratt, tjaft, bråk och tårar. som förlåtit mig gång på gång. vi går varann på nerverna hela tiden & vi är  varandras motsatser, men vi kan inte släppa taget om varann iaf.
och amanda (showbyamanda.devote.se) som jag en gång i mitt liv inte alls kom överens med, utan som jag helst av allt skulle velat slippa se, som nu betyder så himla mycket. hon är bra, så jävla bra.
och steffie som är grym. även hon förstår allt. hon förstår mig helt, vad det än är så finns hon där, hon är grym.
och till er fina jag inte nämnt, ni är så fina allihop. och jag älskar er alla, ni lyser upp min dag. utan er skulle jag vart borta för länge sen.
och förlåt om jag klagar ibland, men jag älskar er. och jag är sjukt dålig på att berätta hur bra ni verkligen är!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0