new's

www.christensens.beldo.se

ang. allt

bloggen kommer nog ligga nere tills jag vet vad jag vill.
vill kunna insperera folk meddet jag skriver men just nu är allt piss.
måste ta tag i mitt liv innan jag kan tatag i en blogg.
ciao!

never say never

något jag är grymt dålig på är att berätta för mina underbara vänner hur grymma dom verkligen är. ja, det är jag usel på. jag beter mig jättedåligt ibland, och dom står iaf kvar vid min sida. vilket bara äkta vänner gör.
jasmine (http://jjasminelundblad.blogg.se) som har vart där jämt, hon har varit den och är den som jag kan vända mig till jämt. jag kan verkligen prata med henne om allt, hon är så jävla bra. och alla minnen, dom är fina dom. den tjejen är grym, alla borde ha en sån som henne.
och sen erica (onceuponatime.beldo.se) som jag snart kännt i två år, två år fyllda med skratt, tjaft, bråk och tårar. som förlåtit mig gång på gång. vi går varann på nerverna hela tiden & vi är  varandras motsatser, men vi kan inte släppa taget om varann iaf.
och amanda (showbyamanda.devote.se) som jag en gång i mitt liv inte alls kom överens med, utan som jag helst av allt skulle velat slippa se, som nu betyder så himla mycket. hon är bra, så jävla bra.
och steffie som är grym. även hon förstår allt. hon förstår mig helt, vad det än är så finns hon där, hon är grym.
och till er fina jag inte nämnt, ni är så fina allihop. och jag älskar er alla, ni lyser upp min dag. utan er skulle jag vart borta för länge sen.
och förlåt om jag klagar ibland, men jag älskar er. och jag är sjukt dålig på att berätta hur bra ni verkligen är!

without a friend what good as life?

tror inte jag kan förklara med or hur besviken jag är på mig själv för att dom sista veckorna med dig var som ovänner. eller är som ovänner. jag är så ledsen för att du inte är här när jag behöver dig som mest, allt vi hade sket jag i för en liten sak. du är den bästaste vän en människa kan ha. sandra du är den bästa jag känner, du finns där i vått och torrt, när som helst. jag älskar dig. alla dessa dagar vi haft tsm har varit så fina, du lyste upp dom.
fan att jag förstörde allt. sandra larsson du är bäst, don't forget that. ♥

apa

förlåt fina läsare, tack för ni håller er kvar.
men jag ärinte hel, måste blibätttre & lagad.
skriver imon

.

---
finner inga ord

RSS 2.0